Bags&More: Kovčki

Bliža se poletje, z njim pa potovanja širom sveta. Ste si že priskrbeli vso potrebno opremo? Kovčki in torbe so nedvomno nepogrešljiv del potovalne opreme. Če ste še vedno v iskanju novega in trpežnega kovčka, si oglejte ponudbo potovalnega programa v trgovinah Bags&More

Pri Bags&More vam ponujajo praktično vse, kar potrebujete tako za krajša, kot tudi za daljša potovanja. Poskrbeli so za pestro izbiro vseh vrst potovalne opreme po vrhunskih cenah. Če pa pohitite, si v mesecu aprilu lahko zagotovite še dodaten popust! Sliši se skoraj predobro, a je res! 

Potovalni program ponuja vse vrste kovčkov. Zelo priročni so mehki kovčki. Izbirate lahko med številnimi barvami, znamkami in dimenzijami. Poleg mehkih, si lahko pri Bags&More zagotovite tudi trde kovčke. Ti bodo med potovanjem ščitili vse vaše dragocenosti pred poškodbami, obenem pa boste z njimi izgledali zelo modno. 

RONCATO TROLLEY SREDNJI 4W L UNO ZIP SIVO/SREBRN

Za nekoliko krajša potovanja so najbolj primerne potovalne torbe. Izbirate lahko med različnimi svetovno znanimi znamkami, dimenzijami in barvami. 

Pri Bags&More bodo poskrbeli tudi za vašo kozmetiko. V trgovinah lahko najdete kozmetične torbice in kovčke. Izbirate lahko med materiali (poliester, polipropilen in drugi umetni materiali), barvami, znamkami itd. 

TRAVEL&MORE KOVČEK KOZMETIČNI PRAGUE ULTRALIGHT 11L DENIM ČRN

Celoten potovalni program lahko najdete v trgovinah Bags&More po vsej Sloveniji. Prav tako lahko obiščete tudi spletno stran bagsandmore.si in nakupujete v udobju svojega doma, ter izdelke naročite kar prek spleta. 

Nakupovanje prek spleta so vam pri podjetju Bags&More želeli čim bolj olajšati. Prav zaradi tega so spletno stran oblikovali tako, da že pred samim iskanjem določite, kakšen izdelek pravzaprav iščete.  

Kaj torej še čakate? Zagotovite si kvalitetne in modne torbe in kovčke. Vse, kar potrebujete za neskrbno potovanje, lahko najdete v trgovinah Bags&More, kjer vas že nestrpno pričakujejo! 

This entry was posted in Dom, Potovanja. Bookmark the permalink.