Espadrile – izjemno lahko obutev za toplejše dni

Trg nas prav vsako leto preseneti s čim novim in to na večini področij. Tudi na področju obutve za vsako leto oziroma obdobje veljajo posebni trendi, ki naj bi jim ljudje vdano ter tudi vneto sledili. V zadnjih nekaj letih, predvsem pa v zadnjem, so izjemno priljubljeno obuvalo tako imenovane espadrile, ki jih ženske nosijo predvsem v toplejših dneh. Najbolj priljubljene so v poletnem času, nekatere pa jih obujejo že zgodaj spomladi in tudi jeseni.  V tem članku vam bomo ta tip obutve malce bolj podrobno predstavili.

Kaj sploh je ta obutev, ki spominja na sandale?

Kako taka obutev izgleda? V resnici jo najlažje opišemo oziroma označimo s pridevkom lahek. Če pa začnemo opisovati zunanjost tega obuvala, bomo težko našli povsem skupni imenovalec, saj je različic tega obuvala toliko, da jim komajda lahko sledimo sproti. Tudi barv je neskončno veliko in težko rečemo, kateri barvni odtenek je trenutno najbolj priljubljen. Ravno zaradi izjemne raznolikosti se tudi ženske težko odločijo za nakup najlepših, saj so jim ponavadi všeč več kot pa le en sam par. Tako ni čudno, da lahko na domu določene osebe najdemo kar nekaj parov espadril.

Espadrile za pohod in za na lepše

Je pa za tovrstno obutev značilno tudi to, da je primerna tako za vsakdanje zadeve kot tudi za posebne priložnosti. Seveda predvsem v poletnem času. Z njimi se lahko sprehajate doma okoli hiše, lahko pa jih obujete tudi za kaj bolj svečanega. Lahko rečemo, da so povsem vsestranske. Nekateri pa jih uporabljajo celo za sprehajanje po svojem stanovanju, saj so na prvi pogled res videti kot izjemno udobni copati. Če jih želite kupiti preko spleta, lahko to storite tukaj.

This entry was posted in Moda and tagged . Bookmark the permalink.