Izberi svoje darilo

darilaTako kot večina sem tudi jaz imel v začetku decembra ogromno skrbi s nakupom daril. Ponavadi se že tekom letom spomnim kaj bom podaril punci in svojim najbližjim letos pa ideje kar niso hotele na plan. Novoletna darila naj bi bila nekaj posebnega vendar odkrito povedano jaz ponavadi ravno v času božičnih praznikov ne najdem pravih idej. Pravijo, da prijateljstva ohranjajo majhne pozornosti in upam, da se tega zavedajo tudi tisti, ki jih obdarujem. Moja darila so ponavadi skromna saj nikoli nisem razumel dragih daril. Vedno se sprašujem zakaj neki se ljudje ravno v času božičnih praznikov obdarujejo na veliko in potem skozi celotno leto več ne namenjajo drug drugemu nobene pozornosti.

Ponavadi izberem darila, ki so uporabna in na katera se ne nabira prah. Tako imam vsaj občutek, da denar za darila ni šel v nič. Moja punca vedno želi uporabna darila in tako sem prisiljen ideje za darila iskati v veleblagovnicah in tudi preko interneta. Na internetu lahko dobite kar precej idej. Nekatere ideje za darila so resnično odštekane. Še najman težav imam, ko je potrebno izbrati darila za svoje starše in stare starše. Ponavadi jih obdarim kar s kakšnimi kremicami, šamponi in deodoranti. No, pa tudi kakšen darilni bon se kdaj najde. Darilni bomo so zanimiva darila, ponavadi lahko z njimi kar razveselimo najbližje. Pred kratkimi smo podarili darilni bon za potovanje in moram priznati, da se je stvar odlično obnesla. Zadeva sicer ne sodi med cenejša darila vendar se je bodo tisti, ki radi potujejo izredno razveselili.

Preden se odločite za nakup darila dobro premislite komu ga boste podarila. Vsako darilo namreč in primerno za vsakogar. V kolikor radi kopujete posebna darila pazite, da jih bodo tisti, ki jih bodo prejeli tudi razumeli. Ponavadi pa drži, da so najboljša darila majhne pozornosti.

This entry was posted in Razno and tagged , . Bookmark the permalink.