Kartonska embalaža podjetja SISCOR

kartonska-embalaza-podjetja-SISCORTwin Wall je najmočnejša škatla iz sedem slojne valovite lepenke, ki je novost na trgu in je produkt razvoja podjetja Siscor d.o.o. , kjer vam je na voljo najrazličnejša embalaža. Škatla zdrži kakršne koli pritiske, saj je njena nosilna moč kar dve toni. Uporabimo je lahko za težke izdelke, razsuto blago ali pa za transport, saj ima dvojno steno. Še dodatno pa so škatlo ojačili s vogalniki iz polnega kartona, dno pa je avtomatsko, da škatlo hitreje sestavite. Podjetje Siscor vam nudi še neskončno valovito lepenko, ki je še posebej primerna v primeru, da so produkti zelo dolgi ali pa nepravilne oblike. Njene prednosti so še, da potrebujete malo prostora obenem pa porabite manj časa in denarja, saj so stroški pakiranja in skladiščenja nižji. Lepenko lahko dobite v dveh različnih barvah, na voljo pa je tudi v različnih debelinah. Artikle vam bodo tudi dostavili v dogovorjenem času, lahko pa se odločite tudi za pakiranje s njihovimi pakirnimi stroji.

Podjetje Siscor je vodilni proizvajalec valovite lepenke, njihova glavna dejavnost pa je zaščitna embalaža. Nudijo vam široko izbiro strojev za pakiranje, zaščitno embalažo, vračljivo in nevračljivo embalažo in razne embalaže kot so škatle, kartoni in polnila. Pri strankah se še posebej odlikujejo pri svetovanju in izbiri optimalne embalaže, ki bi bila primerna podjetjem iz različnih panog. Na njihovi spletni strani siscor.si je objavljena povezava do spletne trgovine pakiraj-pametno.si, kjer lahko nakupite vse izdelke povezane z embalažo in embaliranjem.

Dodatno se lahko prepričate o njihovi kakovosti, če si ogledate njihove reference. Za več informacij jih kontaktirajte in v najkrajšem možnem času vam bodo odgovorili na vaše vprašanje.

This entry was posted in Razno and tagged . Bookmark the permalink.