Kavni avtomat, ki si zapomni vaše želje

Ali tudi vi spadate med tiste gurmane, ki jutra le težko začnete brez opojno dišeče skodelice okusnega napitka? Niste edini. Skodelica toplega napitka je tisti jutranji ritual, ki mnogim zjutraj pomaga zbrati svoje misli, ob njej lahko preletite prve novice in se pripravite na opravke v dnevu pred sabo.

Ali ne bi bilo čudovito, če bi vas vsako jutro čakala skodelica čudovito dišeče kave, pripravljene prav posebej za vas, po vaših željah in okusu?

Popolnoma samodejni espressoavtomat LatteGoEP5330/10, ki s svojo elegantno in kompaktno zasnovo spada v dizajn prav vsake kuhinje, vam to omogoča. Spoznajte njegove prednosti in se pustite razvajati tehnologiji, zasnovani z željo po dolgotrajni kvaliteti.


Kavni avtomat

NASTAVITE SI ŽELJENO TEMPERATURO, DOLŽINO IN JAKOST NAPITKA

Aparat za kuhanje kave vam lahko skuha kar 6 različnih napitkov, s številnimi nastavitvami pa vam omogoča, da prilagodite temperaturo, dolžino in jakost kave, ki jo boste prejeli. Najboljše pa je, da je kavni aparat zasnovan na tak način, da lahko v njem ustvarite in shranite svoj osebni uporabniški profil, ki bo vseboval takšne nastavitve priprave kave, kakršne so vam najbolj všeč. Tako bo espresso avtomat vedno vedel, na kakšen način pripravljena kava vam je najbolj všeč. Nastavite lahko tudi mlinček (iz stoodstotne keramike), ki ima na voljo številne različne nastavitve; za moč arome vam je na voljo 5 različnih možnosti, za temperaturo pa 3.

Aparat za kuhanje kave vam lahko pripravi: ameriško kavo, café au Lait (kavo z mlekom), cappuccino, navadno kavo, espresso, latte macchiato, vročo vodo za čaj inspenjeno mlekoza piko na i vašega napitka. V posodi za ostanke kave je lahko v enem trenutku za 15 skodelic napitka.

SISTEM ZA PRIPRAVO MLEČNIH NAPITKOVLatteGo

Če imate radi kremast cappucino ali latte machiatto, je espresso kavni avtomat EP5330/10 najboljša izbira za vas.Vsaka kava, ki jo boste pripravili, bo namreč prekrita s svileno in gosto plastjo mlečne pene. Penilnik LatteGo je zasnovan tako, da pri veliki hitrosti meša mleko in zrak v okrogli komori za penjenje, nato pa v skodelico brez pljuskov nalije kremasto mlečno peno z ravno pravo temperaturo. Vrček ima prostornino 0,26 litra, med obdobji uporabe pa ga lahko tudi shranite v hladilniku, saj je popolnoma snemljiv, priložen pa ima tudi pokrov.

NAJHITREJŠE IN NAJBOLJ ENOSTAVNO ČIŠČENJE PENILNIKA ZA MLEKO DO ZDAJ

Zagotovo vsakdo, ki je kadarkoli uporabljal avtomat za kavo, ve, kako zelo zamudno in neprijetno ga je čistiti; predvsem predel, ki je namenjen penjenju mleka. Pri kavnem avtomatu EP5330/10 pa je ravno nasprotno – sistem za penjenje mleka LatteGo omogoča najhitrejše čiščenje do zdaj! Po uporabi lahko penilnik priročno pomijete kar v pomivalnem stroju ali pa ga v samo 15 sekundah očistite pod tekočo vodo. Dvodelni mlečni sistem LatteGo namreč nima cevk ali skritih delov, zato ni bojazni, da bi se v sistemu nabirali ostanki mleka in širili neprijeten vonj, kot je to pogosto pri ostalih kavnih avtomatih. Higienska čistoča je torej vedno zagotovljena.


Aparat za kuhanje kave

BREZ VODNEGA KAMNA

Tehnologija AquaClean zagotavlja, da ob redni menjavi filtra kavni aparat ne bo postal zasičen z nadležnim vodnim kamnom, obenem pa ima še dodatno funkcijo prečiščevanja vode, ki jo nalivate v avtomat za kavoin s katero boste lahko pripravili do 5000 skodelic, ne da bi vam bilo treba iz aparata odstranjevati vodni kamen. Kavomat vas bo v trenutku, ko bo v svojem sistemu zaznal, da se je v njem nabral vodni kamen, z jasnimi navodili na priročnem zaslonu vodil skozi postopek čiščenja. Poleg tega se ob vklopu ali izklopu avtomata samodejno vključi funkcija za čiščenje z vodo.

GRELNI SISTEM THERMOBLOCK ZA HITRO SEGREVANJE

Grelni sistem Thermoblock vam in vaši družini v vsakem trenutku ponudi skodelico kave ali kapučina z idealno temperaturo. To omogoča ohišje iz lahkega aluminija in nerjavnega jekla, ki lahko hitro doseže visoko temperaturo, kar pomeni, da nikdar ne boste dobili mlačne kave.

Se je (marsikdaj težko) jutranje prebujanje v nov dan sploh že kdaj slišalo bolje?

This entry was posted in Dom and tagged , , , . Bookmark the permalink.