Naj likanje postane prijetno

Lepo zglajena obleka, še dodatno izboljša vaš videz. Kljub temu, likanje ni vedno najbolj zaželeno opravilo. Miele je ustvaril nov likalni aparat, ki vam nudi ustrezno udobje, s številnimi funkcijami pa zagotovi tudi osupljive rezultate. Likanje tako ne bo več nadležno opravilo, pač pa bo prav udobje, ki ga nudi Mielejev likalni aparat, likanje naredilo prijetno.

Edinstvena površina za gladko drsenje

Pri likanju so najbolj pomembni rezultati in nepoškodovanost vaših oblek. Likalni aparat Miele ima edinstveno oblikovano likalno površino, ki ima satasto strukturo. Para se tako porazdeli po kanalih med satovjem prek celotne likalne površine, na kateri se posledično oblikuje obloga iz pare. To pa likalnemu aparatu omogoča mehko drsenje po vašem perilu. Perilo je tako zaščiteno in izjemno gladko, brez nagubanosti.

S pravo temperaturo zaščitite perilo

Ko likate, se pri visokih temperaturah se lahko kar hitro pripeti, da nehote poškodujete perilo. Mielejev likalni aparat vam ponuja možnost, da temperaturo nastavite kar v skladu z etiketami za vzdrževanje perila. Tako lahko že v naprej obvarujete vaše perilo.

S paro do odličnosti

Ključ do odličnih rezultatov pri likanju je para. Mielejev likalni aparat z do 4 bari parnega tlaka in stalno količino pare 100 g/min, tako lahko dosega to odličnost. Neverjetno gladko in brez gub je lahko celo perilo iz najdebelejših materialov, saj suha para, ki jo proizvaja Mielejev likalni aparat lahko prodre tudi skozi debele plasti vlaken. Likalni aparat Miele se prilagaja vašim potrebam in sami si lahko, glede na perilo, na likalnem aparatu določite ali boste delali s posameznimi brizgi pare, ali z neprekinjenim izhajanjem pare. Tako ste lahko kos vsem vrstam perila, brez težav.

Aktivna likalna miza

Likanje je v veliki meri odvisno tudi od površine, na kateri likate. Če je ta neprimerna lahko perilo povsem sploščite, čeprav, bi moralo biti zgolj zglajeno. Da bi preprečili tovrstne težave, so Mielejevi strokovnjaki namenili pozornost tudi likalni mizi in oblikovali posebno aktivno likalno mizo. Ta Mielejeva likalna miza ima namreč tri funkcije. Funkcija napihovanja ustvarja zračni sloj na likalni površini in omogoča likalniku gladko drsenje po perilu, ki se mu v lebdečem položaju povrne popolna oblika. Funkcija odsesavanja poskrbi za intenzivno prodiranje pare skozi perilo in zmanjša nastajanje kondenzata. Funkcija pomnilnika pa shrani vaše zadnje nastavitve in jih ob naslednji uporabi pare ponovno aktivira.

Likajte hitro, brez predpriprav

Vam predpriprave na likanje vzamejo veliko časa? Likalni aparat Miele je enostaven za postavitev, z le nekaj potezami, brez napora. S patentiranim sistemom 1-2 je namreč celoten aparat, ki ga sestavljajo likalnik, uparjalnik in likalna miza postavljena v trenutku, le sprostite in pustite, da zdrsne v vodoravni položaj. Sedaj je likalni aparat pripravljen na uporabo, brez napora, ki bi lahko obremenil tudi vaš hrbet.

Varno likanje Da bi lahko vaš likalni aparat uporabljali brez skrbi, je bil Mielejevemu likalnemu aparatu dodani senzor gibanja in nadzor tipk. Obe funkciji skrbita, da se bo likalni aparat samodejno izklopil, če ga ne uporabljate približno 3 minute, kar vam omogoča nadvse varno in brezskrbno uporabo.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.