Nepovratna sredstva za sončno elektrarno na ključ

Nepovratna sredstva za sončno elektrarno na ključSončna elektrarna na ključ je za investitorje najpogostejša in tudi najhitrejša ter najbolj enostavna izgradnja. Podjetje Metronik Solar (http://www.metronik-solar.si/) se prioritetno ukvarja s sončnimi elektrarnami na ključ in vam tako v zvezi s tem ponuja več storitev. Metronik Solar poskrbi za ogled lokacije in izmere objekta, svetovanje stranki o najprimernejši sončni elektrarni na ključ, poskrbi za izpeljavo vseh postopkov za pridobitev potrebnih soglasij, poskrbi za nepovratna sredstva, dobavo opreme in tudi montažo. Poleg tega pa Metronik Solar poskrbi tudi za sklenitev pogodb o priključitvi in dostopu do omrežja, priklop na omrežje in prevzem merilnega mesta, pridobitev deklaracije za proizvodno napravo iz obnovljivih virov in tudi za pridobitev podpore ter sklenitev pogodbe o prodaji električne energije, ki jo stranka pridobi s sončno elektrarno na ključ.

Kako je torej z nepovratnimi sredstvi? Zagotovo velja trditev, da je investicija v sončno elektrarno s pridobitvijo 70% nepovratnih sredstev zelo donosna. V primeru pridobitve tolikšnih procentov nepovratnih sredstev, je za investitorja boljša rešitev to, da se podpori odpove in tako električno energijo prodaja prosto na tržišču oziroma jo porabi za lastne potrebe in si tako zmanjša račun za električno energijo. Za pridobitev nepovratnih sredstev sicer poteka javni razpis. Na spletni strani podjetja Metronik Solar si v zvezi z nepovratnimi sredstvi lahko preberete primer o vračilni dobi in zaslužku z investicijo v 50 kW sončno elektrarno. Več >

Na spletni strani omenjenega podjetja pa si lahko preberete še več informacij o tem, zakaj investirati v sončno elektrarno in podobno. Naredite nekaj dobrega za okolja in nekaj, kar bo dobro vplivalo tudi na vašo denarnico.

This entry was posted in Dom and tagged . Bookmark the permalink.