Prezračevalni sistem za hiše skrbi za boljši zrak v vašem domu

Ste se naveličali vlage v vašem stanovanju ali neprestanega odpiranja in zapiranja oken? Potem je prezračevalni sistem za hiše najboljša rešitev za vaše težave. Odlikuje ga enostavna vgradnja brez večjih posegov v stanovanje, zato je primeren tako za starejše hiše ali stanovanja kot tudi za novogradnje.

Če se boste odločili za vgradnjo prezračevalnega sistema, potem bo bivanje v vašem stanovanju zagotovo bolj udobno. Kvaliteta zraka se bo izboljšala, saj bo prezračevalni sistem za hiše v vašem stanovanju znižal vlažnost, preprečil nastanek zidne plesni, kondenza in neprijetnega vonja.

Znebite se vlage v vašem domu

Glede na potrebe in stopnjo vlažnosti prezračevalni sistem za hiše preko ventilatorja prenaša izrabljen zrak navzven ali v prezračevalne jaške. Najbolj pogosto pride do odstopanja od normalnih vrednosti vlažnosti v prostoru v kopalnici, kuhinji ali pralnici. Tako v stanovanju nastane majhen podtlak, zaradi česar priteka skozi vhodne enote v prostore svež in filtriran zrak. Na ta način imamo v stanovanju stalno kroženje svežega in izrabljenega zraka.

Prezračevalni sistem za hiše je izjemno tih in popolnoma nemoteč, zato ga praktično ne boste opazili. Če bi bil prezračevalni sistem glasen, bi ga morali ponoči izklapljati, česar pa si zagotovo ne želimo. Njegov pralen filter proti alergijam pa nam zagotavlja enostavno vzdrževanje, saj ga ni potrebno menjati. Pohvali se lahko tudi s prihranki energije. Le ta je do 30 % nižja v primerjavi z zračenjem skozi okna. Upravljanje s celotnim sistemom je izjemno enostavno in ga lahko prilagodimo svojim potrebam.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.