Toplotne črpalke zrak-voda

Toplotne-crpalke-zrak-vodaSte že uporabnik toplotne črpalke zrak voda? Ali sploh ne veste, kaj je namen te črpalke? Toplotna črpalka je skratka termodinamična naprava, ki sprejema toplotno energijo iz okolice in jo nato s pomočjo kompresorja poviša na višji temperaturni nivo. To pripelje do ogrevanja vode. Toplotna črpalka lahko toplotno energijo črpa iz zemlje, zraka in vode. Podjetje Tersus skrbi za projektiranje, vgradnjo, vzdrževanje in tudi servis toplotnih črpalk proizvajalca Atlantic. Preko tega podjetja si torej lahko tudi vi zagotovite svojo toplotno črpalko zrak-voda. In zakaj bi jo kupili?

Toplotna črpalka bo vaš račun za ogrevanje znižala kar do 70% v primerjavi z ogrevanjem na kurilno olje, še več, za več kot 70% bo ta črpalka zmanjšala tudi emisije ogljikovega dioksida v okolju. Torej ne boste privarčevali le pri stroških za ogrevanje, ampak boste tudi vi eden izmed tistih, ki pripomorejo k znižanju obremenitve okolja z ogljikovim dioksidom. Toplotnih črpalk je več vrst, za črpalko zrak-voda pa vam lahko povemo, da je vgradnja le te zelo enostavna in ne zahteva večjih gradbenih posegov, kot je značilno za črpalko zemlja-voda oziroma voda-voda. Za delovanje toplotne črpalke zrak-voda ni potrebno izdelati vrtin,sama montaža pa je podobna montaži običajne klimatske naprave, kar pomeni tudi to, da je montažo mogoče opraviti v enem dnevu. Toplotna črpalka zrak voda Atlantic je skratka odlična rešitev za centralno ogrevanje objekta in tudi varčna tehnologija ogrevanja.

V kolikor se zanimate za tovrstno rešitev, vam svetujemo, da obiščete spletno stran podjetja Tersus. Kliknite na www.tersus.si in si zagotovite svojo toplotno črpalko tudi vi!

This entry was posted in Dom and tagged . Bookmark the permalink.