Za čudovite lase s sušilnikom las Philips

Ženske vedo, kako prijeten je občutek sveže opranih las. Tudi sama sem med tistimi, ki se le s težavo pripravijo na cel proces pranja. Se sprašujete, zakaj? Ker je to dolgotrajen postopek! Najprej šampon, potem balzam, na koncu še maska. In ne, ni dovolj, da si lase zgolj obrišem z brisačo, temveč jih moram tudi posušiti in oblikovati, tu pa se pravo mučenje šele začne. Ampak! Pred kratkim sem odkrila neverjeten sušilnik las, ki me je tako zelo navdušil, da mi sušenje in oblikovanje ne predstavljata več nobenih težav. Ne le, da si z lahkoto posušim lase, hkrati si s posebnim nastavkom zmasiram tudi lasišče! Fen je prav neverjeten in vesela sem, da sem končno našla takega, ki mi več kot ustreza.

Sušilnik las Philips DryCare Prestige

Lastnosti, ki so navdušile že marsikatero uporabnico

Ženske, ki imajo dolge lase, vedo, kako pomembno je, da ohranjajo vlažnost las, saj so lasje le tako lahko lepi in sijoči. Tehnologija MoistureProtect, ki jo ima sušilec las, omogoča ravno to, da lasje ohranjajo naravno vlažnost. S pametnim, infrardečim senzorjem zagotavlja optimalno temperaturo in skrbi, da se vaši lasje ne pregrevajo ter jih tako ščiti in neguje. Za hitro in učinkovito sušenje poskrbi šest nastavitev hitrosti in temperature, ki delujejo z močjo 2300 W. Sušilnik las odlikuje tudi ionska tehnologija, zaradi katere vaši lasje ne bodo nikoli več naelektreni! Pozabite na frizuro, s katero ste videti kot da vas je pravkar stresla elektrika! Si predstavljate, kako čudoviti bi bili vaši lasje po uporabi sušilnika las DryCare Prestige? Je s svojimi lastnostmi, tako kot mene, navdušil tudi vas?

Dodatna sprostitev je vedno dobrodošla

Sama imam izjemno naporne dneve, zato si lahko predstavljate, kako sem bila navdušena nad priloženim masažnim aparatom! Masažne ščetine nežno prislonite na lasišče in počasi, s krožnimi gibi pomikajte aparat po lasišču. Mehke vibrirajoče ščetine pomagajo pri prekrvavljenosti in pretoku kisika. Z gumbom za vklop/izklop izberite eno izmed treh hitrosti vibriranja. Masažni pripomoček je ergonomsko oblikovan, kar omogoča prijetno uporabo. Ne le, da boste imeli vrhunski fen, s priloženim masažnim aparatom boste poskrbeli tudi za vaše lasišče, ki vam bo izjemno hvaležno!

This entry was posted in Lepota in zdravje and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.