Zasebni detektiv lahko izbrska vse in še več o nas

Kako bi se počutili če bi izvedeli, da je vaš nadrejeni poslal detektiva nad vas? Kako bi se počutili, če bi ugotovili, da je vaš življenjski partner najel detektivsko pomoč, s katero vas želi preiskati? Zasebni detektiv je zelo močno orodje in orožje v rokah tistega, ki si tovrstno storitev lahko privošči. O vas bodo detektivi izbrskali vse kar se da. Še stvari za katere niste niti vedeli, da obstajajo bodo drugi slišali pred vami. Zato je zelo pomembno, da ves čas poslujemo zakonito in v skladu z dogovori, ki jih imamo s poslovnimi partnerji.

Ugotavljanje spoštovanja konkurenčne klavzule

Spoštovanje konkurenčne klavzule je pogosta dejavnost preiskovalcev, zaradi oškodovanja nekdanjih delodajalcev. Vsi dodatni posli in zarote, se lahko kar se da hitro razkrijejo. In še preden se bomo zavedali, nas bo zasebni detektiv razkrinkal in križal, če bo to potrebno. Verjeto vse skupaj že zveni kot teorija zarote. Vendar dejstvo ostaja, detektivi so in bodo. Kaj o nas lahko izbrskajo, pa niti sami ne vemo, dokler nas ne doleti novica. Lahko se zgodi še huje. Nekdo lahko najame detektiva, ki bo izbrskal zelo globoke dogodke in nas s tem izsiljeval. Zato se detektivi držijo tudi moralnega kodeksa s katerim ne škodujejo drugim osebam.

Preprečevanje kaznivih dejanj

Zelo previdni moramo biti s kom poslujemo že danes, da bo prihodnost toliko bolj varna. Kot dober primer lahko navedemo slikanje in posledično objavljanje le teh. Danes se dnevno samo na določene spletne strani naloži več milijonov slik. In velikokrat vsebina teh slik ni morda najbolj primerna. Svetovanje na tem področju zmanjšuje ter preprečuje kazniva dejanja. Vsaj ne za nas čez nekaj let. Zato je zelo pomembno zavedanje, da današnje ravnanje lahko nosi kritične posledice v prihodnosti. Če te obstajajo, jih bo zasebni detektiv zagotovo izbrskal.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.